Monday, May 18, 2009

Dah Nak Balik

Akhirnya aku nak balik kg jgk ari ni. Aku sebenarnye x de mood nak balik kampunng dah. Ujian sangat besar bagi aku sem ni. Mengalahkan ujian final HRM 530 baru-baru ni. Aku x leh nak wat la paper tu. huhuhu.. Sedih gile..

Ape pun aku kene balik jugak ari ni. Esok dah stat praktikal kat Robina Flooring tu. Rase cam malas lak nak g praktikal tu. X thu la nape. Sebab kene mengadap muka bos2 kat citu kot. Bosan tul. Masa aku melangkah kuar dri kilang tu dlu dah berazam x nak keje kat ctu dah. Tapi sekarang terpaksa jgk. Sebab dah x de tempat untuk dituju. Ade tu mmg lah ade, tapi kat Dungun nun. Bapok lah jauhnye. Nak jenguk adik2 aku pun ssh kalu jauh2 cam tu. Modal pun besar kene kuarkan. Walau cam ne pun alham dulillah syukur kehadratnya sebab aku leh balik kampung, modal kecik, makan free, rumah x yah bayar etc. Tinggal duit minyak je.

Nampak nye Blog ni akn x de entry lagi lah dalam 2 bulan ni. Kat kampung nun mane ade internet nak update. Tpi klu ade masa tengoklah aku g la ke Old Town mamak tu ke. Minum teh o je segelas. Duduk 4 jam men internet. Aritu mamak tu dah kenal aku dah. Klu aku g situ bawak laptop mesti dia dah dapat agak aku nak minum pe. haha.. Tapi ikut aku la. Aku minum bukan x bayar, rm 1 tu air teh o. Punye lah mahal. Sbp tu aku duk situ sampai 4 jam. haha

Semoga berjumpa lagi..

 

4 comments:

mint said...

bila demo baca komen ni mesti dh lps 2 bulan...kem salam kat awek2 jengka,sob2...kawe terpaksa join ngan bdk2 s.alam,sbb kalo x,xde sape nk jage diorg nnt.try la mintak cuti ngan bos demo tu..kalo xdpt main2 la janggut bos demo tu..hahaha

Airland said...

rilek arr.. aku pn order kopi o jer nk lepak kat "mamakbuck" semate2 nk on9..hehehe

tawawfayakof said...

ah, aku terlambat komen.

tawawfayakof said...

berapa bulan dah ni kawan kawan. entri persilatan tak da ke.. huhu..